vineri, 8 iunie 2012

Pompele WILO - un standard in eficienta si ecologie

Chiar daca pentru utilizatorul casnic rolul unei pompe nu este prea bine definit aceste pompe sunt intalnite in multe locuri, aplicabilitatea lor fiind indispensabila in foarte multe domenii.

Unul dintre producatorii principali la nivel mondial de pompe este compania WILO SE.

pompe WILO ecologice


WILO SE este un producator de frunte in domeniul pompelor si sistemelor de pompe pentru instalatiile de incalzire, climatizare si racire, alimentarii cu apa si evacuarii apei uzate.

Compania a fost fondata in 1872, ca fabrica de produse din cupru si alama de catre Louis Oplander, compania are reprezentante in mai mult de 70 de tari si aproximativ 6.000 de colaboratori in toată lumea. In anul 2010, cifra de afaceri a fost de 1.021,4 milioane euro.

Prin seriile constructive ale pompelor simple (printre care si pompele autoamorsante) de inalta eficienta existente in prezent - Wilo-Stratos si Wilo-Stratos PICO, Wilo a implementat un program complet pentru respectarea celor mai diverse cerinte privind instalatiile ce deservesc cladirile in materie de sortiment care corespund valorilor limita deosebit de stricte ale etapei a doua a regulamentului referitor la pompe cu rotor umed sub egida directivei ErP, ce intra in vigoare incepand cu 2015. Din acest punct de vedere Wilo ocupa primul loc printre producatori la nivel mondial.

Instalarea pompelor de inalta eficienta este asadar in pas cu tehnologia avansata, iar intrarea in vigoare in 2013 a primei etape nu va crea probleme grave instalatorilor din cauza readaptarilor. Nu vor mai fi disponibile modele similare sau din aceeasi serie constructiva nici macar pentru schimbarea pompelor defecte fara reglaj.

Firma WILO Romania s.r.l. este deschisa colaborarilor cu firmele doritoare sa devina distribuitorii produselor noastre. Unul dintre distribuitorii de pompe WILO Craiova este firma Hirdrosud S.R.L. cu o prezenta online prin magazinul online www.magazinuldepompe.ro.

Unele informatii au fost preluate de pe site-ul wilo.ro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu