vineri, 30 martie 2012

Cosmote va planta cate un copac pentru fiecare telefon reciclat

Operatorul de telefonie mobila Cosmote se implica in ecologie prin plantarea unui copac pentru fiecare telefon mobil sau accesoriu adus pentru reciclare in magazinele acestuia pana in luna Septembrie 2012. Campania va lua sfarsit in luna respectiva urmand ca in toamna anului 2012 copacii sa fie plantati.

Cosmote nu este la prima actiune de acest fel, in 2009 a plantat 5000 de copaci in localitatea Caciulati, iar in 2010 a plantat 10 mii de puieti de stejar pe o suprafata de 20.000 de metri patrati langa Ploiesti.

„Invitam toti clientii nostri sa ne ajute sa reconstituim si sa reintinerim mediul inconjurator prin simpla aducere a unui telefon mobil vechi, nefolosit sau stricat. Am ales "Ora Pamantului" ca punct de plecare pentru aceasta campanie pentru a ne asigura ca tot mai multi utilizatori de telefonie mobila vor afla despre aceasta initiativa si ni se vor alatura. Prin aceasta provocare lansata odata cu "Ora Pamantului", Cosmote Romania intentioneaza sa creasca gradul de constientizare si responsabilizare a populatiei fata de protectia mediului. Si, bineinteles, in toate sediile Cosmopte se vor stinge luminile in zonele care nu sunt esentiale in cladirile de birouri din Bucuresti si din tara”, a declarat Ruxandra Voda, corporate affairs manager, Cosmote Romania.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu